Shows

OLDEBROEK/’THARDE - Met hulp van Sint, zijn Pieten en Katja, brengt Michel van ’t Ende Producties dit jaar weer een spetterende Sinterklaasshow naar Oldebroek en ’t Harde: ‘Het kasteel van Sinterklaas’. Katja neemt stiekem een kijkje in het kasteel van de Sint. Zullen de Pieten haar ontdekken? Of heeft Sinterklaas haar voor die tijd zelf al in de gaten? Hoe dan ook belooft het weer een vrolijke voorstelling te worden. Vol met grappen, muziek, cadeautjes en natuurlijk heel veel pepernoten.

 

Het grote Sinterklaasfeest

Hoe meer Pietjes in de zaal, hoe gezelliger! Daarom is er voorafgaand aan de voorstelling gelegenheid om een eigen Pietenmuts te knutselen. Ook na de show is het nog feest met DJ Piet en zijn swingende Zwarte Pieten disco. Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Op woensdag 26 november vanaf 13.45 uur in MFC Aperloo ’t Harde en op zaterdag 29 november vanaf 13.45 uur in De Talter in Oldebroek.

 

Wij hebben vernomen dat een aantal kinderen woensdag 26 november nog tot 14:00 uur naar school moeten. Onze voorstelling begint pas om 14:30 dus u bent dan alsnog van harte welkom!

 

Programma

13:45 - 14:30 knutselen pietenmuts (gratis) (voor, tijdens of na de voorstelling)
14:30 - 15:30 show: Het kasteel van Sinterklaas
15:30 - 15:45 zwarte pieten disco

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Kulturhus de Talter en MFC Aperloo, maar ook op de dag zelf aan de kassa. Reserveer dan wel vooraf via info@michelvantende.nl, want OP = OP. Prijzen: € 5,- per kind en € 3,- per volwassene.

 

 

Veelgestelde vragen

 • Mogen we verkleed komen?

  Maar natuurlijk mag je dat! Het is tenslotte een groot feest voor de Sint. Liever niet helemaal geschminkt. Een klein beetje schmink geeft al een zeer leuk effect.

 • Hoe lang duurt de sinterklaasmiddag?

  Knutselen 30 minuten, kindershow 45 minuten, disco 15 minuten. Aan het eind van de voorstelling kunt u met de Sint, Katja, Pakjespiet, Regelpiet en alle andere Zwarte Pieten op de foto! Vergeet niet uw fotocamera mee te nemen!

 • Kan ik ook met de Sint en de Pieten op de foto?

  Ja, aan het eind van de voorstelling kunt u met de Sint, Katja, Pakjespiet, Regelpiet en alle andere Zwarte Pieten op de foto! Vergeet niet uw fotocamera mee te nemen!

 • Mag ik tijdens de voorstelling filmen/foto's maken?

  Het is niet toegestaan om te filmen. U mag daarintegen wel foto's maken tijdens onze voorstellingen. We vinden het ook erg leuk als u de foto's naar ons opstuurt via info@pietenspektakel.nl

 • Kan ik met een rolstoel, buggy, kinderwagen, rollator naar binnen?

  Het theater is rolstoel-vriendelijk. Rolstoelplaatsen zijn dezelfde prijs als de reguliere entreeprijs. De begeleider dient ook een kaartje te kopen. Vanwege de veiligheid kunt u helaas uw buggy en kinderwagen niet meenemen de zaal in. Rollators daarintegen kunnen wel mee naar binnen.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen paniek! Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voorstellingen boeken op uw eigen locatie?

U kunt onze (theater)voorstellingen en voorprogramma's boeken op uw eigen locatie, feest of evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.